Blessings from Sakya Pandita-Manjushri 来自文殊菩萨的加持

母亲带来上海的一包文件中,有一张从未见过面的人捎来的萨迦班智达法照 。也没什么特别原因,就是在给我的一叠耶喜措嘉的资料中,夹了一张有点风马牛不相及的照片(莲花生大师的照片还能理解)。 这张法照就像是三个月内的第三次加持。

  众生跟我在新的一年都能增长智慧,广积资粮,时时刻刻不与上师分离。

This comes somehow randomly with a pile of materials about Yeshe Tsogyal, from someone I haven’t got a chance to meet in person. This is like the 3rd Sapan-Manjushri blessing within three months.

May all the sentient beings recognize inherent wisdom by accumulating merits while remembering teachings from the guru in every moment of the new year.

廣告

關於 bella.chao
a simple wandering being on the less beaten tracks in samsara

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: