铜钱草开花 :-) My fingers are turning green

Have a new officemate with amazing green fingers. Somehow the magic spilt over to myself, i.e. the new batch of plants arrived last month all survived. This one even started blooming flowers never seen before…简言之,这次回来托同事的福,她种什么都活得很好,连带着我上个月买来的植物奇迹似的全数存活!铜钱草还开始不断冒出小花~~
 

廣告

關於 bella.chao
a simple wandering being on less beaten tracks in samsara

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: